biorezonancia

C.U.R.E. Professional Plus

A C.U.R.E. Professional Plus az NLS-diagnosztika 21. századi modern eszköze. A fejlesztő mérnökök operatív munkája eredményeként az orosz Oberon továbbfejlesztéseként, új funkciók beépítésével és kiegészítésével készült el a non-invazív, frekvencia eredetű diagnosztika terápia egyik legújabb és leghatékonyabb eszköze. Segítségével individuálisan és fájdalommentesen térképezhetjük fel a szervezet valamennyi szervrendszerét és működését, továbbá a különböző hatásokra adott válaszait.

A készülékhez tartozó program segítségével egyszerűen, testtájról-testtájra haladva vagy egy-egy szervrendszert kiválasztva végezhetünk biofizikai teszteléseket a testen anélkül, hogy bármilyen módon megsértenénk annak integritását. A mérésekhez használt jelek mindegyike biokompatibilis, a szervezetben saját frekvenciaként megtalálható, extrém gyenge intenzitású hullámforma, amely nem hoz létre kóros, káros interferenciákat, nem rombolja a szervezet alapállapotát, csupán jelzéseket ad számunkra annak pillanatnyi helyzetéről.

A mérések során lehetőség van azonnali, személyre szabott terápiás protokollok megvalósítására, a test öngyógyító képességének megítélésére, ill. az öngyógyító mechanizmusok hatékonyságának vizsgálatára. Ez alapján a testben zajló folyamatokról eldönthető, hogy csupán energetikai egyensúlyzavar, kompenzáció, akut- vagy krónikus kórfolyamat valószínűsíthető-e egy-egy pszichés-, biokémiai- vagy biológiai állapot hátterében. A mérések során lehetőség van az NLS-diagnosztika révén a különböző kapcsolódó funkciók egymáshoz viszonyítottan történő megítélésére, ill. a több ezer frekvenciaminta felhasználásával konkrét kórfolyamatok hátterének tisztázására.

A C.U.R.E. Professional Plus lehetőséget nyújt az oki terápia megtervezéséhez azáltal, hogy a különböző előre programozott, ugyanakkor bővíthető frekvencia-mintázatok mérésének eredményeként az allergének, táplálék-összetevők, kemikáliák, allopátiás- és homeopátiás szerek, patogének, patomorfológiai folyamatok, stb. gyors direkt tesztelése, az anabolikus- és katabolikus folyamatok arányának elemzése, a test etrópia-állapotának megítélése gyorsan és hatékonyan végezhető a technológiai fejlesztés következményeként.

A rendszer használatával kontrollálhatjuk a test állapotát időszakosan vagy rendszeresen, akár egy-egy terápia hatékonyságának nyomon követésére is alkalmas. A felhasználóbarát kezelőprogram színes ábrái segíthetnek eligazodni az emberi szervezet komplexitásában, a különböző testtájékok összefüggéseinek megértésében és megítélésében. Amennyiben szükségesnek ítéljük, készíthetünk különböző típusú homeopátiás készítményeket is a készülék segítségével.

A felhasználói programban módunk van a különböző időpontokban készített mérések későbbi összehasonlítására, további elemzésére, a mérési eredmények rögzítésére, későbbi exportálására, tárolására. A program fejlesztőinek széles látókörű gondolkodása az integratív medicina olyan eszközeit is beépítette a szoftverbe, mint pl. az íriszdiagosztika, az aura megjelenítése, az állatövi jegyek, a vércsoportok vagy akár az arcdiagnosztika különböző elemeinek felhasználása is, mindezekkel segítve a komplex komplementer szemléletű mérések eredményeinek analízisét és prezentációját.

Forrás: www.ffgg.hu

Facebook oldalunk