Kezeléseink

Hagyományos keleti gyógymódok

Orvosi vizsgálat és kezelések

Diagnosztikai módszerek

Rendelőnk

Gyógyuljon nálunk

Sokszor találjuk magunkat szembe azzal a problémával, hogy olyan páciensek keresnek fel minket, akik különböző „természetgyógyászati” kezeléseken túl vannak már, ám azok nem volt összehangolva a nyugati orvoslásban egyértelműen hasznos és elhagyhatatlan módszereivel. Nem egy olyan esettel néztünk szemben, amikor a "természetgyógyász" tanácsára gyógyszereket elhagytak, kezeléseket, beavatkozásokat visszamondtak, amely következtében a páciens állapota romlott.

Mi utat mutatunk pácienseinknek, hogy a komplementer medicina módszerei segítségével gyógyulási folyamatot hogyan lehet felgyórsítani, kiegészíteni és hatékonyabbá tenni, a "hagyományos nyugati" orvoslás lehetőségeivel együtt.

  • Szívesebben fordulna olyan természetgyógyász szakemberekhez, akiknek orvosi illetve természetgyógyászati szakképesítése is van?
  • Biztonsággal szeretne a gyógyulás  útjára lépni?
  • Szeretne olyan természatgyógyászt, akinek működési engedélye, felelősségbiztosítása, szakmai kamaratágsága van?

Akkor jó helyen jár!

Első lépésként mindig egy orvosi vizsgálaton/állapotfelmérésen  vesz részt a hozzánk látogató. A vizsgálat eredményének megfelelően határozzuk meg a szükséges kezelési módozatokat.

Kezelések-Árak

Mindenki hallotta már, hogy sajnos Magyarországon az emberek nagy része akkor fordul orvoshoz, ha már akut problémája van, azaz valamilyen tünete már jelentkezik egy betegségnek. Általános példa erre, ha akkor megyünk fogorvoshoz, ha már érzékeny a fogunk, vagy már fáj.

Ezzel a problémával mi is találkozunk. Kínában például a többség akkor is jár "orvoshoz", ha nincs úgymond semmi baja, mivel a megelőzésre teszik a hangsúlyt velünk szemben.

Gondoljunk csak arra milyen nagy jelentősége van a szűrővizsgálatoknak hazánkban is, viszont kevesen élnek a lehetőséggel, hogy megelőzzék a betegségeket.

A természetgyógyászat ugyanilyen megelőzési lehetőséget tud nyújtani.

Tehát ne csak akkor forduljon természetgyógyászhoz vagy orvoshoz, ha már egy kialakult betegséggel találja magát szembe.

 

Munkatársaink

Kothalawala Judit

Kothalawala Judit

Népegészségügyi Szakember - Egészségfejlesztő M.Sc. (Debreceni Egyetem), Matematika-Fizika szakos gimnáziumi tanár M.Sc. (Debreceni Egyetem), Életmód Tanácsadó és Terapeuta (ETI), Relaxáció és Autogén Tréning oktató, Általános Ápoló

Dr. Kothalawala Dulana Saman

Dr. Kothalawala Dulana Saman

Általános Orvos (DOTE), Háziorvostan Szakorvosa, (Debreceni Egyetem), a debreceni 46. számú háziorvosi körzet orvosa, Orvos-természetgyógyász (ETI: Bioenergetika Fülakupunktúrás addiktológia Akupresszúra), Hagyományos Kínai Orvoslás professzora (Aleternatív Medicina Nemzetközi Nyitott Egyeteme, Sri Lanka)

Vélemények

Blog - Sajtó

Érdekességek és tanácsok valamint média megjelenéseink.

Teljesen felújított háziorvosi rendelő elsőként Debrecenben

Teljesen felújított háziorvosi rendelő elsőként Debrecenben

Az első teljesen felújított háziorvosi rendelő Debrecenben. Bővebben az alábbi linkekre kattintva olvashat megújult háziorvosi rendelőnkről, a haon.hu és...

Táplálkozási tanácsadás rendelőnkben

Táplálkozási tanácsadás rendelőnkben

Korunk rohanó életmódjának legszembetűnőbb következménye, hogy a helyes táplálkozásra, a megfelelő táplálék kiválasztásra egyre kevesebb időt fordítunk. Ha emésztőrendszeri...

Gyógyulás vagy gyógyítás? Nem mindegy.

Gyógyulás vagy gyógyítás? Nem mindegy.

Sokan úgy hiszik, ha felkeresnek egy természetgyógyászt, akkor az meggyógyítja őket. Ki szoktuk hangsúlyozni és ki is kell, hogy...

Kinek ajánljuk?